VACATURE productiemedewerker (all round)

Organise all the things! Zoals de vrijwilligerswerking, evenementen, zaalverhuur, publieksactiviteiten en de communicatie tussen alles en iedereen tot op het einde van de avond.

 

Wat ga je doen?

Je maakt deel uit van het productieteam, coördineert onze vrijwilligerswerking en springt bij waar nodig in de organisatie van onze evenementen en zaalhuren. Doorheen het hele jaar leid je, afwisselend met jouw collega’s, de publieksactiviteiten in goede banen. Je hebt dan de touwtjes in handen en coördineert de on‑the-spot communicatie tussen de verschillende medewerkers (techniek, box office, security, bar) en het publiek. Je waakt over de publieksstromen, een vlot en veilig verloop van de avond en grijpt in waar nodig.

 

Wie zoeken we?

- Je wordt enthousiast van het programma van Beursschouwburg en hebt een hart voor Brussel.

- Je bent organisatorisch sterk en haalt energie uit het rechtstreeks contact met mensen.

- Je bent bereid om 2 keer per week tot middernacht of tot 3u ‘s nachts te werken, meestal op vrijdagen en zaterdagen.

- Je bent pro-actief, kan zelfstandig werken en neemt graag initiatief.

- Je gaat vlot om met mensen en communiceert helder, positief en open.

- Je handelt oplossing- en resultaatgericht en durft verantwoordelijkheid te nemen.

- Je bent sterk in talen.

- Basiskennis van technische skills (zoals bv. een beamer aansluiten en een technische fiche kunnen screenen) is een plus.

 

Wat hebben we jou te bieden?

- Een deeltijds contract (3/5e) van onbepaalde duur. Het werkvolume varieert doorheen het jaar in functie van het programma en binnen de voorwaarden van de Collectieve Arbeidsovereenkomst Podiumkunsten (Paritair Comité 304 Vermakelijkheidsbedrijf).

- Een loon aangepast aan je kennis en ervaring, volgens de Collectieve Arbeidsovereenkomst Podiumkunsten, looncategorie B (Paritair Comité 304 Vermakelijkheidsbedrijf).

- De mogelijkheid om opleidingen te volgen (persoonlijke vaardigheden en werk gerelateerd)

- 100% terugbetaling woon-werkverkeer met openbaar vervoer of fietsvergoeding

- Maaltijdcheques, een 13de maand en een hospitalisatieverzekering.

- Een unieke kans om ervaring op te doen in een boeiende en internationale culturele omgeving.

 

Beursschouwburg wil de samenleving waarvoor ze zich inzet zo goed mogelijk weerspiegelen. Kandidaten worden geselecteerd op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden, ongeacht gender, seksuele geaardheid, afkomst, geloof, leeftijd of handicap.

 

Hoe solliciteren?

Stuur je gemotiveerde kandidatuur (brief, video of andere vorm om jezelf voor te stellen) voor 15 november naar Beursschouwburg vzw, A. Ortsstraat 20-28, 1000 Brussel ter attentie van Ellen De Bin of naar jobs(at)beursschouwburg.be. Geselecteerde kandidaten krijgen ten laatste op 19 november bericht via mail en ontvangen een uitnodiging voor een gesprek. Gesprekken vinden plaats in de week van 6 december, overdag of ’s avonds. Indiensttreding is gepland voor januari 2022.

Meer info over onze organisatie vind je hier.