Mathilde Fernandez
online concert

Mathilde Fernandez is all-round barok. Als beeldend kunstenaar, pianiste, performer en zangeres – more is more! Ze heeft 2 EP’s, een indrukwekkende reeks concerten en minstens evenveel press coverage op haar naam staan. Daarin zijn vergelijkingen met grote namen als Kate Bush of punk-godin Nina Hagen nooit veraf. De Française woont en werkt tussen Parijs en Brussel, vaak in collab met nog meer grote namen als La Tendre Emeute, Perez of het infamous La Femme. 

De opname van dit concert vond plaats op 14 september 2020 in onze Zilveren Zaal. Het was een samenwerking met de Brusselse internetradio KIOSK radio. Een initiatief om de lokale Brusselse scene in deze precaire tijden te steunen.

Het wordt nu ook uitgezonden op Podium 19, een nieuw en gratis cultuurkanaal. Je kan er voor voorstellingen, optredens en concerten uit de Vlaamse cultuurhuizen. Podium 19 is te zien op kanaal 19 (Vlaanderen) of 269 (Brussel en Wallonië) van Proximus Pickx , kanaal 99 van Telenet TV, kanaal 20 van Orange TV. podium19.be

Of herbekijk dit concert via VRT NU.