covid safe ticket

Met het Covid Safe Ticket (CST) kunnen we evenementen organiseren zonder afstand van elkaar te hoeven te houden. Bij activiteiten voor meer dan 50 personen worden we verplicht je CST samen met een identiteitsbewijs (identiteitskaart, rijbewijs of paspoort) te tonen. Wanneer CST van toepassing is, staat dit te lezen in de aankondiging van het evenement. 

Vanaf zaterdag 20.11.21 geldt de zogenaamde CST+ en is het dragen van een mondmasker verplicht. Je draagt het zodra je de gebouwen binnenkomt, ook in de zaal tijdens de talk, voorstelling of het concert.

Je kan een CST krijgen in één van de volgende situaties:

- Je bent in het bezit van een vaccinatiecertificaat: je bent meer dan 2 weken volledig ingeënt.
- Je hebt een herstelcertificaat van minder dan 6 maanden oud.
- Je hebt een PCR-test laten afnemen met een negatief resultaat (geldigheid: dag van de test plus 2 dagen).
- Je hebt een snelle antigeentest laten afnemen door medisch geschoold personeel, met een negatief resultaat (geldigheid: dag van de test plus 1 dag).

Bij het scannen van je CST ziet ons team enkel jouw naam, geboortedatum en QR-code. Er worden geen persoonlijke gezondheidsgegevens met ons gedeeld.

Kocht je al een ticket maar kan of wil je geen officieel erkend attest voorleggen? In dat geval kan je je geld terugvragen.

Hoe bekom je een Covid Safe Ticket?

- Voor mensen met een smartphone: download de CovidSafeBE applicatie op covidsafe.be of via je smartphone store. Voor het activeren van deze applicatie heb je de apps eHealth of Itsme nodig. 

- Voor mensen die geen smartphone hebben: het Covid Safe Ticket kan online worden gedownload in pdf-formaat en vervolgens worden afgedrukt via mijngezondheid.belgie.be

Nog vragen?
www.mijngezondheid.belgie.be
www.covidsafe.be
www.info-coronavirus.be

online tickets

Koop je ticket in de online ticketshop of via de ticketlinks op de pagina van het event. Je kan meteen betalen met je bankkaart of kredietkaart of via een bankapp. De tickets krijg je na ontvangst van betaling doorgemaild. Druk je e-ticket(s) af of laat bij de controle het ticket rechtstreeks van je smartphone aflezen. 

ticket office

02 550 03 50
hello@beursschouwburg.be

Open van dinsdag tot vrijdag van 10:00 -12:00 en van 13:00 - 17:00 
+ één uur voor aanvang van een (film)voorstelling

prijzen

Het reductietarief is bedoeld voor -26/60+, professionelen in de kunstensector, werkzoekenden en leerkrachten.

Extra kortingen in de ticket office: Paspartoe (de vrijetijdspas voor Brussel) en Article 27 (personen uit kwetsbare groepen betalen €1,25 voor een ticket).

Is het moeilijk voor je om een ticket te betalen? Laat ons weten naar welk evenement je wil komen via hello@beursschouwburg.be. No questions asked.

goed om te weten

Via Arsène50 kan je last-minute een ticket aan halve prijs kopen.

Tickets worden enkel terugbetaald in geval van annulatie van de voorstelling of concert.

Wanneer een voorstelling uitverkocht is, kan je aan de avondkassa vanaf één uur voor de start van de (film)voorstelling je inschrijven op de wachtlijst. Dit kan enkel ter plekke, niet telefonisch. Het biedt geen garantie op een plekje in de zaal, maar de kans is groot dat je de voorstelling toch kan bijwonen.

andere vragen

Stel ze via hello@beursschouwburg.be, 02 550 03 50, dm of in onze ticket office.