MICUICOCOLA

Waarschijnlijk de meest experimentele band van de Marollen.

concert
FR 01.12.2023 18:30

18:00 doors & bar
18:30 DJ set by L'Autre "lieu"
20:00 concert 
21:15 DJ set by L'Autre "lieu"

MICUICOCOLA is een experimentele muziekgroep uit de Marollen, die ontstaan is uit een ontmoeting tussen de kunstenaars van AXOSO (Atelier de Création Sonore et Sauvage) en de buitengewone jongvolwassenen van het centrum Le 8ème jour. Ze gebruiken synthesizers en elektro-akoestische instrumenten, gemaakt van materialen die ze op de Vossenmarkt verzamelden. De artiesten van MICUICOCOLA maken intuïtieve muziek, soms tribaal en dwingend, soms zweverig en betoverend. 

Voorafgaand aan het concert kruipt L'Autre "lieu" R.A.P.A. achter de decks voor een dj-set ter bevordering van het welzijn van de hele stad. 

Le 8ème jour ondersteunt mensen met een handicap zodat ze zelfstandig kunnen wonen in de Marollen.

AXOSO (Atelier de Création Sonore et Sauvage) maakt muziek met alles en iedereen in hun open en experimentele ruimte Het Aquarium, midden in de Marollen.
http://www.axoso.club/micuicocola/
https://axoso.bandcamp.com/album/micuicocola

L'Autre "lieu" R.A.P.A. (Recherche-Action sur la Psychiatrie et les Alternatives, ofwel Onderzoek-Actie naar Psychiatrie en Alternatieven) is een ontmoetingsplek voor mensen die begaan zijn met psychische gezondheid. Opgericht in 1980 heeft de organisatie nu haar thuis in de Sleutelstraat in Brussel Centrum.
https://www.autrelieu.be/

Deze avond wordt georganiseerd in het kader van de Week van de Handicap, een initiatief van Stad Brussel om een zo breed mogelijk publiek te sensibiliseren voor validisme en universele toegankelijkheid.

you might also like
 
Loading...