a story on polyamory
talk
TH 12.12.2019 20:00

Hoe werkt polyamorie? En wat als er kinderen bij betrokken zijn?

Is het mogelijk om van meer dan één persoon te houden? Is het mogelijk om in harmonie samen te leven met meer dan één minnaar.es? Kunnen we ons vervuld en veilig voelen wanneer we twee of meer diepe, toegewijde relaties aangaan? En zijn er uitdagingen wanneer er kinderen betrokken zijn bij polyamorie?

Om haar ongebruikelijke amoureuze situatie aan haar jongste zoon uit te leggen, schreef Rosemie Vanwynsberghe een boek voor jonge kinderen, over onconventionele vormen van vaderschap. Haar zoon Arend is verwekt in een polyamoreuze relatie van vier. Hij krijgt liefde van twee vaders, een moeder en een andere moederfiguur. Alle volwassenen houden van elkaar en van Arend.

Is het opvoeden van kinderen in deze situatie gemakkelijk(er)? En wat zijn de uitdagingen? Vier volwassenen die polyamoreus samenleven, worden geïnterviewd door de redacteur van Rosemie’s kinderboek over hun leven, over hun relatie, hoe ze het aan hun kinderen hebben uitgelegd en vooral over de diepe liefde die aanwezig is in deze constellatie.

www.rosemievanwynsberghe.be

In het Engels

 

You might also like: