music performance film expo dig deepeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
Out Loud!
Zap Mama DJ Beatbox set, DYnamic, Condor Gruppe, Los Hermanos Brothers, DJ Jules X, DeeJay Kwak, Supafly Collective

music

Zap Mama DJ Beatbox set, DYnamic, Condor Gruppe, Los Hermanos Brothers, DJ Jules X, DeeJay Kwak, Supafly Collective

concert
SU 28.06.2015 12:00

We gaan eruit in stijl en op straat. De allerlaatste dag van het seizoen omarmen we jullie voor de laatste keer met gratis concerten, een fijne plek om te hangen, lekkere drankjes en een aangenaam samenzijn.
Je hebt het wellicht al horen waaien: de straten rondom Beursschouwburg worden autovrij. Om dit te vieren organiseren we enkele concerten voor onze deur.

Condor Gruppe

Een desolate Anspachlaan op een hete zondagmiddag. In het midden van de straat, ter hoogte van de Beurs, staat een man met een kanjer van een Colt-pistool in de aanslag. Als de klapdeuren van McDonalds zich openen, wandelt zijn rivaal naar buiten. Toeristen vluchten hun hotel binnen en een hooibal waait voorbij. En dan… zet Condor Gruppe het eerste nummer in. Een betere setting kunnen we ons niet inbeelden (al willen we niet zeggen dat Condor Gruppe enkel in het "spaghetti western-doosje” past)! De band rond Michiel Van Cleubergen, Krist Torfs, Kris Delacourt en Milan Warmoeskerken gooit hoge ogen met hun mystieke gitaarrock met een hoek af.

Obscure Italian 70’s soundtracks, spaghetti westerns, surf-music, worldgrooves and krautrock!

DYnamic

Muziek is voor deze Brusselse rapper - wiens roots van Mauritanië tot New York reiken - naar eigen zeggen een vorm van therapie, meteen ook de titel van DYnamics tweede en recentste album ‘Therapy’ (2015). Vergis je echter niet, DYnamic verstopt zich niet achter holle frasen en andere rapclichés waaraan vele van zijn tijdsgenoten zich wel eens durven te vergrijpen. In zijn teksten durft DYnamic zijn diepste emoties bloot te leggen en neemt hij maatschappelijke onderwerpen zoals de hiphopcultuur, ouderlijk gezag, illegale immigratie, relaties en aids ter harte. Therapy is zonder meer doordrongen van all things hiphop, toch deinst de rapper er zeker niet voor terug om zijpaden naar andere genres zoals ragga, dubstep, rock, RnB en soul te bewandelen. Samen met zijn live band staat DYnamic garant voor een bruisende hiphopenergie.

Zap Mama DJ Beatbox set

Red Hall:
12:00 - 19:00 Vinylmarket
12:00 - 14:00 Los Hermanos Brothers
15:00 - 16:30 Dj Jules X
17:30 - 19:00 Deejay Kwak

Outside:
14:00 Fm Brussel live
Vind je geluk met Joker +
14:00 - 15:00 DYnamic
16:30 - 17:30 Condor Gruppe

Silver Hall:
20:00 Zap Mama (DJ Beatbox set)
21:00 Supafly Collective (DJ set)

http://condorgruppe.com
https://www.facebook.com/dynamictherapy
http://www.julesx.be
https://www.facebook.com/DjKwak
http://www.supaflycollective.com/about/
http://www.zapmama.com

partners: