Rosana Cade Walking:Holding
performance
21 FEB — 23 FEB

Een subtiele, beproevende wandeling door Brussel - hand in hand met een onbekende, waardoor je gaat nadenken over aanraking, intimiteit en identiteit in de stedelijke openbare ruimte.

Wat gebeurt er wanneer twee onbekenden dicht bij elkaar komen in het openbaar? Hoe ziet je stad eruit vanuit het standpunt van een ander? En hoe voelt het om blootgesteld te worden aan de ogen van voorbijgangers, wanneer je in het openbaar hand in hand loopt met mensen van andere genders, leeftijden, rassen of lichaamsbouw? Walking:Holding is een subtiele, experimentele wandeling door Brussel - hand in hand met onbekenden. De 1-op-1 performance focust op onbekende perspectieven, onverwachte ontmoetingen en onverwachte emoties.

Na vele andere steden overal ter wereld aan te doen, kan deze performance ervaren worden in Brussel – met lokale performers. Onder hen zijn mensen van uiteenlopende achtergronden met uiteenlopende verhalen. Walking:Holding gaat over het samenbrengen van verschillende mensen en hun realiteiten om respect en begrip te tonen voor elkaar.

language no problem

één persoon per tijdslot
start om de 15 min en duurt 30 - 40 min

FR 21.02 17:30 - 20:15 
SA 22.02 14:00 - 16:15 
SA 22.02 18:00 - 19:45 
SU 23.02 14:00 - 16:15 
SU 23.02 18:00 - 19:45

Alle timeslots zijn ingenomen, maar je kan je naam (en gsmnummer) op de wachtlijst zetten door een e-mail te sturen naar hello@beursschouwburg.be.

BIO

Rosana Cade (ze/hen/hun) is een artiest en queer activist uit Glasgow die meestal werkt met collaboratieve live performance in verschillende contexten, zoals theaters, gallerijen, stedelijke publieke ruimte, night clubs en cabaretten. Rosana overtreedt sociale regels en onderdrukkende sociale grenzen door ervaringen te laten ontstaan tussen performers en deelnemers die de grenzen van ons dagdagelijkse referentiekader overstijgen. Of het nu gaat om de hand van een onbekende vasthouden of het krijgen van een lapdance, Rosana onderzoekt het plezier én de moeilijkheid van het creëren van betekenisvolle of intieme ontmoetingen.

You might also like: