music performance film expo conversations dig deepeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
slowthai + Phasm

music

slowthai + Phasm

concert
MO 18.03.2019 20:00

Explosie van duistere én dromerige grime. w/ AB

Voor een concert in Londen eerder dit jaar liet deze rapper uit Northampton (aka the middle of nowhere) zich in een doodskist tot op het podium dragen. Voilà, bij deze toch al een kleine impressie van de dark drama style van deze rauwe ongefilterde energiebom.

Zijn live-reputatie doet ons nu al watertanden maar laat je niet beetnemen: onder de lekker dikke laag show zit een stevige boodschap. Teksten over (het gebrek aan) kansen voor Britse working class kids of over zijn eigen leven en wat het betekent om kwetsbaar te zijn als man. Dit alles met een freshhhhhh grime-saus over, bakken humor en vocals die overlopen van het talent — wist je dat elke van zijn tracks opgenomen is in één enkele take?

Volgens het woordenboek betekent phasm “een buitengewone verschijning, als van licht (zoals een meteoor)”. Als support van de avond komt deze Brusselse beatmaker & rapper die naam helemaal waarmaken. Phasm is lid van de Six O’ Clock Gang, een heel heel heel hard aanstormend (tweetalig!) hip hop collectief waar je nog van gaat horen…

LINE UP
20:00 Doors
20:30 Phasm 
21:25 Slowthai

Deel van NORMAL SCHNORMAL, een multidisciplinair programma over normaliteit en andere variaties.

https://soundcloud.com/slowthai