Anti-Christmas Radical Feminist Cabaret Club & Alternative Peepshow Party with Rosie Sommers

performance

Anti-Christmas Radical Feminist Cabaret Club & Alternative Peepshow Party with Rosie Sommers

open call performance
FR 15.12 19:00

Een anti-kerstmis-alles-uit-de-kast-cabaret-concert-avond voor en door je Bruxhell framily.

Een viering van en voor een andere soort familie hier in Bruxhell! Vóór de verplichtingen van beleefde etentjes, kerst-raves, de wachtkamer van oudejaarsavond of whatever het einde van het jaar voor jou in petto heeft... Kom (elkaar) opwarmen en meezingen!

Wie op het podium wil komen zingen, geeuwen, slammen, aaien of spuwen, stuur een bericht naar rosie.sommers1(at)gmail.com.

Rosie Sommers (NL, 1995) studeerde in 2018 af aan de afdeling Drama aan het KASK in Gent en volgde een masteropleiding choreografie aan ISAC in Brussel. Ze speelde als performer in het werk van Thomas Ryckewaert, Marc Vanrunxt, Benjamin Abel Meirhaeghe, Tomas Gonzalez, Igor Cardellini of Gaël Santisteva. Sinds twee jaar woont ze in de off-space voor performance "Volksroom" in Anderlecht, waar ze samen met Micha Goldberg en Simon Van Schuylenbergh evenementen organiseert. Ze is betrokken bij de ontwikkeling van het solo-performance platform Ne Mosquito Pas. Rosie nam deel aan 'Nightshift' bij TAZ in de zomer van 2022 in Oostende, waar ze de voorstelling GERMAN STAATSTHEATER ontwikkelde met Micha Goldberg (première in Les Halles de Schaerbeek in februari 2024) en haar solovoorstelling THE NAKED TRAVELLER. In 2023 werkt ze aan haar stuk TANTRA FOR BEGINNERS (première in VierNulVier in november 2023) met Nathan Ooms en Castélie Yalombo.