Airplane Mode invites Bart Kobain + Baster J
concert
WE 20.10 19:00

Doorleefde bars, onweerstaanbare hooks en lyrische flows. Hip hop, anyone?

Bart Kobain werd geboren in Burundi en groeide op in Doornik op de klanken van ska punk en grunge. Op bezoek bij familie in Amerika maakt hij kennis met de droomwereld van rappers én met de hardheid van de dagelijkse realiteit voor velen. Van al die elementen maakt Bart Kobain zijn eigen doorwrochte mix, waarin fantasie en realiteit door elkaar dansen. In zijn lyrics gaat hij duistere thema’s als verslaving niet uit de weg, en tegelijk loopt zijn (visueel) universum over van hoop en community support. Dat laat zich ook zien in de vele collabs en featurings op zijn eerste full album Night Call.
https://www.instagram.com/bartkobain

Baster J komt uit Mons en specialiseert zich in trap hooks met lyrische flows, waarvoor hij inspiratie haalt uit zijn eigen jeugd, het leven in zijn buurt en de samenwerkingen met andere hiphoppers en beeldende kunstenaars. Vooral SDLN, het duoproject samen met zijn jeugdvriend en rapper Deekay, is een naam waar je nog van gaat horen. Door solowerk en collabs af te wisselen, profileert Baster J zich als connector in de lokale scene, en lijkt hij zich klaar te maken om internationaal te gaan.
https://www.instagram.com/baster.j

Theo Gee is een Brusselse DJ met een veelzijdige muzikale sound, gaande van new-school en old-school hip-hop sets tot future beats en elektronische muziek.
https://www.instagram.com/theo.gee.music

18:30 doors
19:00 Theo Gee dj set
20:00 Baster J
21:00 Bart Kobain
21:30 Theo Gee dj set
00:00 end