Cheb Runner Angry Immigrant + DJ CARIE
concert
FR 02.07 20:00 - 22:00

Heet, heter, heetste dj-sets vol woestijnzand en tropische zonnestralen. Deze twee meesters-in-hun-vak draaien al jaren mee in de scene en brengen een zomerplaylist zonder grenzen mee.

Angry Immigrant is een muzikaal eerbetoon aan 10 jaar immigratie in Brussel. De Marokkaanse producer Cheb Runner verhuisde in 2011 naar Brussel. Deze muzikale orkaan combineert zijn rijke culturele erfenis met hedendaagse elektronische klanken. Met zijn muziek als uitlaatklep laat hij een bom op je los tijdens een live-show van onuitgebrachte composities. Elke track staat voor een jaar als immigrant in Brussel. Met zijn synths, drum machine en creative mind neemt Cheb Runner je mee op zijn reis van grote dromen en diepe dalen, torenhoge verwachtingen en vervormde realiteit, en de voortdurende strijd van begrijpen en begrepen worden.

Producer Cheb Runner (echte naam Reda Senhaji) is een muzikale orkaan met roots in Marrokko die de West-Europese elektronische muzieklandschappen verkent. Gevoed door beide werelden, staat hij voor een nieuwe sound van in-betweenness. Cheb Runner neemt altijd zelf geluiden op en bouwt zo zijn eigen samples met traditionele instrumenten om die vervolgens met synths, analoge en digitale effecten onder handen te nemen. Hij heeft een carrière in de muziekscene onder verschillende namen, collectieven en genres. Als producer, componist en DJ laat Cheb Runner traditionele en hedendaagse elektronische klanken samensmelten, gaande van chaabi, gnaoua, gabber tot Italo. Hij maakt deel uit van het (A)WAKE collectief.

https://www.instagram.com/cheb.runner
https://soundcloud.com/chebrunner

DJ CARIE

La Dame aka Dj Carie werd geboren in Frankrijk en is via Canada, Brazilië, Spanje en Portugal uiteindelijk/voorlopig in Luik terecht gekomen. Onderweg heeft ze evenveel muzikale vriendschappen gesloten (o.a. als Wicked Girls party planner gedurende 10 jaar) als muzikale invloeden met zich meegebracht. Denk aan lekker hete beats, tropical, bass muziek met een goeie dosis Braziliaanse saus (for those who know). Last but not least: begin 2020 bracht ze haar eerste EP met eigen tracks uit.

https://www.instagram.com/ladame_djcarie
https://soundcloud.com/ladame1