music performance film expo conversations dig deepeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
Dusk Party w/ OKO DJ, Aroh DJ, Donia & Kamoun

music

Dusk Party w/ OKO DJ, Aroh DJ, Donia & Kamoun

party
SA 16.12.2023 16:00 - 22:00

Winter wonder weirdness.

15:00 doors & bar 
16:00 Donia & Kamoun 
18:00 OKO DJ 
20:00 Aroh DJ

OKO DJ
In haar sets richt OKO DJ zich op het verkennen van verbindingen in plaats van verdeeldheid, waarbij ze opvallende rijke, genre-overstijgende composities neerzet die alle beperkende rollen te boven gaan. Als producer, artiest en energetisch genezer is ze een meester in het kanaliseren van omringende energieën en krachten in haar kunst met ongebreidelde zwier en authenticiteit.

https://www.instagram.com/okodj_/
https://soundcloud.com/okodj

 

Aroh dj
In een clubcontext is zijn muzikale stijl breed, flirtend met de randen van Wave, Techno en Rave, maar altijd versmolten in een stevig pakket dat voorbestemd is om het publiek te laten dansen. Niet vast te pinnen in een hoek of genre, maar met zijn ogen altijd op de prijs gericht, brengt Aroh een selectie van tunes die diep verankerd zijn in het archief van de ondergrondse muziekcatalogi. Hij maakt deel uit van Kontakt Group.

https://www.instagram.com/aroh__dj/
https://soundcloud.com/aroh-dj 

 

Donia & Kamoun
Als oprichters van het Brusselse label Sketchy Lines Records schuimen Donia en Kamoun de straten af op zoek naar geluiden vol percussie en bas.  Kamoun's elektriserende mix is een verzorgde verstrengeling van Oosters geïnspireerde beats en ritmes, met een scala aan eclectische geluiden en polyritmische structuren. Donia wordt omschreven als je lokale dopaminedealer, die genres oprekt tot ze hun ego verliezen, zodat je je kunt richten op je innerlijke dans.

https://www.instagram.com/doniacobra/
https://www.instagram.com/kamoun_sounds/
https://www.instagram.com/sketchy_lines_records/

 

 

picture OKO DJ by Philippe Levy
picture Aroh DJ by Jonas Reubens