(A)WAKE Heritage Studios [postponed]

music

(A)WAKE Heritage Studios [postponed]

workshop talk club night
SA 20.11.2021 12:00

We stellen we dit event uit tot volgend jaar!

 

Een festival dat de vloeibaarheid van identiteit en erfgoed van een nieuwe generatie elektronische artiesten van Kabul tot Casablanca viert.

Heritages Studios wil de rijkdom van het muzikale erfgoed aangrijpen als startpunt voor onderzoek naar je identiteit, het ontmoeten van nieuwe rolmodellen en van gelijkgestemden. Op dit ééndaags festival vinden overdag workshops plaats, met in de avond een talk, live-performances en eindigen we in een nacht met elektronische artiesten en dj’s die hun Syrische, Marokkaanse of Tunesische roots vermengen met Westerse invloeden.

Heritage Studios is een programma van (A)WAKE - een cultureel instituut in wording gevestigd in Rotterdam waar jonge en opkomende elektronische muzikale artiesten uit het samenkomen om het nieuwe geluid van het WANA en haar diaspora te definiëren. Geïnspireerd op het (business)model van de ondertussen opgeheven The Red Bull Music Studios, neemt A(WAKE) met Heritage Studios het stokje graag over om de opkomende elektronische artiesten dat het WANA landschap te bieden heeft, een plek te geven waar ze enerzijds onderzoek kunnen doen naar hun muzikale erfgoed en tegelijkertijd samen kunnen werken aan eigentijdse reproducties.
www.heritagestudios.world
www.a-wake.world

 

PROGRAMMA
12:00 - 16:00 workshop 'Reclaiming Cultural Heritage' (gratis, meer info onderaan)
20:00 - 22:00 talk 'Preserving and rebuilding cultural heritage in a digital age' 
22:00 - 05:00 club night w/ MoJakob, Sara Dziri, Giaderza, Cheb Runner (live), Glitter, & Asifeh (live)

 

Heritage Studios is een event van (A)WAKE, met de steun van het Creative Industries Fund, SENA, Fonds voor Podiumkunsten, Ableton, Darna & Beursschouwburg