music performance film expo conversations dig deepeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
Productiemedewerker Podiumkunsten

dig deepeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Productiemedewerker Podiumkunsten

vacature

Ken je je weg achter de schermen? Word de organiserende kracht achter ons podiumprogramma!

Beursschouwburg is een multidisciplinair kunstencentrum gelegen in hartje Brussel. Beursschouwburg functioneert als een platform voor presentatie en ontwikkeling van uiteenlopende kunstpraktijken en onderzoek. Een netwerk waarin try-out, experiment en ondersteuning voor (jonge) kunstenaars, collectieven en denkers centraal staat. Een hub die normativiteit bevraagt en nieuwe verhalen verwelkomt. Beursschouwburg is op zoek naar een gedreven en enthousiaste collega die instaat voor de productionele opvolging van het podiumprogramma en de begeleiding van de podiumevents die hoofdzakelijk ’s avonds en ’s nachts plaatsvinden.

 

Wat ga je doen?
Als productiemedewerker podiumkunsten sta je in voor de praktische realisatie van het podiumkunstenprogramma. In samenspraak met de programmator podiumkunsten en de technische ploeg zorg je voor een haalbare planning van onze podiumevents en residenties. Je bent het aanspreekpunt voor praktische vragen van artiesten, partners en collega’s; en omgekeerd informeer je alle betrokkenen over het verloop van de activiteiten. Je organiseert de reizen, het verblijf en een warm onthaal voor de artiesten. Samen met de programmator podiumkunsten en de zakelijk leiding monitor je het podiumbudget en je volgt de administratieve postproductie op van de voorstellingen. Tijdens de publieke momenten heb je de touwtjes in handen en coördineer je de on-the-spot communicatie tussen de verschillende medewerkers (techniek, box office, security, bar) en het publiek. Je waakt over een vlot en veilig verloop van de avond en grijpt in waar nodig.

Profiel
• Je wordt enthousiast van het programma van Beursschouwburg en hebt een hart voor Brussel.
• Je bent organisatorisch sterk en haalt energie uit het rechtstreeks contact met mensen.
• Je hebt een goed begrip van de specificiteit van het produceren van live podiumevents.
• Je bent bereid om avondwerk tot 1u te doen, meestal op donderdagen, vrijdagen en zaterdagen. Ook de nachtelijke uren van onze nightlife events (1x per maand tot 5:00) schrikken je niet af.
• Je bent pro-actief, kan zelfstandig werken en neemt graag initiatief.
• Je gaat vlot om met mensen en communiceert helder, positief en open.
• Je handelt oplossing- en resultaatgericht en durft verantwoordelijkheid te nemen.
• Je bent sterk in talen en beheerst goed Nederlands, Frans en Engels.

Wat hebben we jou te bieden?
• Een fijne werkplek met gemotiveerde collega’s in een boeiende en artistieke omgeving.  
• Een deeltijds contract (4/5e) van onbepaalde duur. Het werkvolume varieert doorheen het jaar in functie van het podiumprogramma en binnen de voorwaarden van de Collectieve Arbeidsovereenkomst Podiumkunsten (Paritair Comité 304 Vermakelijkheidsbedrijf).
• Een loon aangepast aan je kennis en ervaring, volgens de Collectieve Arbeidsovereenkomst Podiumkunsten, looncategorie B (Paritair Comité 304 Vermakelijkheidsbedrijf).
• Een mooie kans om ervaring op te doen in een boeiende culturele omgeving. 
• De mogelijkheid om opleidingen te volgen (persoonlijke vaardigheden en werk gerelateerd).
• 100% terugbetaling woon-werkverkeer met openbaar vervoer of fietsvergoeding .
• Maaltijdcheques, een 13de maand en een hospitalisatieverzekering.

Beursschouwburg wil de samenleving waarvoor ze zich inzet zo goed mogelijk weerspiegelen. Kandidaten worden geselecteerd op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden, ongeacht gender, seksuele geaardheid, afkomst, geloof, leeftijd of handicap.

Hoe solliciteren?
Stuur je gemotiveerde kandidatuur (brief, video of andere vorm om jezelf voor te stellen) ten laatste op 10 december naar Beursschouwburg vzw, A. Ortsstraat 20-28, 1000 Brussel ter attentie van Ellen De Bin of naar jobs@beursschouwburg.be. Geselecteerde kandidaten krijgen ten laatste op 21 december bericht via mail en ontvangen een uitnodiging voor een gesprek. Gesprekken vinden plaats in de week van 8 of 15 januari, overdag of ’s avonds. Indiensttreding is gepland voor maart 2024. Meer info over onze organisatie vind hier.