music performance film expo conversations dig deepeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
on the go
SKY H1 & Patrick Quick

go for a walk

SKY H1 & Patrick Quick

music walk GANSHOREN — JETTE

Een gelaagde, dromerige lezing van geluiden, woorden en plaatsen.

“Het moeras, dat Ganshoren en Jette verbindt, is een verborgen en rustige plek. Het contrast tussen de bebouwde omgeving en het dichte terrein inspireerde deze track die reflecteert over natuur, steden en taal.” — SKY H1 & Patrick Quick

STAP VOOR STAP
1. Ga naar START in de Antoine Baeckstraat 136, 1090 Jette
2. Haal je opgeladen telefoon en oortjes tevoorschijn.
3. Druk op play.
4. Volg de route op de kaart, je kan de kaart ook openen in een nieuw venster klik hier
5. Dit project is in test-test-test fase, WE <3 FEEDBACK op hello@beursschouwburg.be

tekst_in_het_nederlands.pdf
text_in_english.pdf

OVER SKY H1

De Belgische producer SKY H1 debuteerde in 2015 op het Berlijnse Creamcake label en tekende kort daarna bij PAN's sublabel Codes waar ze de 'Motion' EP uitbracht en zo haar naam voor vele jaren in best of-lijstjes betoneerde. De sombere soundscapes met een gelaagdheid van dampige koorsynths, ijle stemmen en glasheldere tonen verwerkt in complexe structuren, roepen clubmomenten op van melancholie maar ook van vreugde. Al even etherisch zijn SKY H1's optredens over de hele wereld, met name op het CTM festival, Unsound, New Forms Festival, Centre Pompidou, Todays Art en Atonal. Steeds vaker treedt SKY H1 op in meer veelzijdige settings zoals galeries en kunstruimtes, en af en toe in samenwerking met beeldende kunstenaars.

OVER PATRICK QUICK

Patrick Quick is kunstenaar, schrijver, redacteur, en host van het programma Love Life One Hour op LYL Radio. Hij is gevestigd in Brussel.