Wedntknwyet Just Imagine
online videopodcast

Excentriek gastheer Jimmy Imagine en zijn gasten mixen beelden en ideeën om verleden en toekomst te ontrafelen. w/ Black History Month 

In de gefilmde podcast van onze excentrieke en/of geniale gastheer Jimmy Imagine komen recente wetenschappelijke ontdekkingen en oude traditionele overtuigingen van overal ter wereld samen om op verkenning te gaan in de mogelijke toekomsten en onbekende verledens van de mensheid. Acteurs en media gaan met elkaar in dialoog en antwoorden met een open geest (misschien voor het eerst?) op oeroude vragen . Wat is ons doel op deze aardbol? Hebben we wel een doel? Hoe kunnen we dit weten? Hebben andere culturen dit misschien vroeger al begrepen?

Jimmy nodigt zijn publiek uit om deel te nemen tijdens de live opname en gebruikt dat materiaal om webisodes mee te maken. Door beelden en ideeën vrij en humoristisch te associëren, ontrafelt Imagine vreemde vragen en puurt er een concrete kern voor een breed publiek.

BIO

Oscar Cassamajor en Loucka Elie Fiagan zijn samen artistiek duo Wedntknwyet. In hun experimentele performances mixen ze een scala aan disciplines op een bruisende DIY manier. Surreëel, afrofuturistisch, paranormaal, waanzinnig, dromerig, hyperrealistisch, hoogtechnologisch, hybride – stuk voor stuk een rode draad waarmee hun werk maatschappelijke thema’s en identiteiten verbindt met ruimtelijk en audiovisueel vuurwerk. Het stuk ‘Bluland’ speelde in Arenberg voor Wipcoop in 2019. Cassamajor en Fiagan werkten ook mee aan de creatie en uitvoering van Coloured Swans III, een stuk van choreograaf Moya Michael dat in 2020 in de KVS in première ging. 

 

wdky.net
instagram.com/mcwoodstick

Performed by: Elie Loucka Fiagan, Amina Osmanu and Siet Raeymaekers & Tomàs Dittborn from Nonlocal Society Collective
Design and Direction: WDKY
Executive Producer: Castélie Kennedy
Scripting Associate: Castélie Kennedy 
Costumes: Oscar Cassamajor
Music: SVDU
Project Advisor: Shari Aku Legbedje, Anastasia Tchernokondrateko
Video Installation: Oscar Cassamajor
Video Edit: Oscar Cassamajor
Production: Just A Name & Beursschouwburg