music performance film expo conversations dig deepeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
LORENZO SENNI + TORUS

music

LORENZO SENNI + TORUS

concert
TH 18.01.2018 20:30

Back to the future met de cleane trance van onze favoriete gabber. w/ Subbacultcha

20:30 doors
21:00 Torus
22:00 Lorenzo Senni
+ Subbacultcha Belgium DJ's

LORENZO SENNI (IT)
Het is niet de eerste keer dat we Lorenzo Senni in het dierbare Brussel verwelkomen! Deze Italiaanse producer - het hoofd van het experimentele label Presto!? - houdt ervan om aan de slag te gaan met nineties-sounds. Referentiepunten zijn voor hem late ‘90s- en vroege ‘00s Euro trance.

Voor Senni heeft elk element zijn eigen soul en verdient ruimte to shine and breath.  Hij geeft een unieke twist aan conventionele geluiden die we al eerder gehoord hebben, zo ontstaat iets bijzonder en toch familiair. Deze Italiaanse casanova neemt je mee naar een andere planeet, waar het danceverleden de huidige toekomst ontmoet. Trance, hard trance, hardstyle en hardcore met nieuwe kleren. Senni stript elektronische dansmuziek tot haar essentie, met een bezwerend resultaat.

TORUS (NL)
Torus is het steeds veranderlijke alter ego van de Haagse kunstenaar en producer Joeri Woudstra. Hij debuteerde in 2012 met een EP op het Londense label Sonic Router. Er wordt weleens gezegd dat deze Hagenees oorstrelende geluidscollages maakt van planten, huissleutels en eetstokjes. Torus is frisser dan een ijskoude Capri Sun! Kom en ontmoet the new kid on the block.

SUBBACULTCHA DJ’S (BE)

http://soundcloud.com/sennilorenzo
http://soundcloud.com/torvs

 

doors 20:00