Roméo Poirier + Yamila
concert
SA 24.10.2020 20:00

Welkom in de ambient-schemerzone tussen nachtmerrie en groepsmeditatie.

20:00 Doors
20:30 YAMILA
21:30 break
22:00 Roméo Poirier
23:00 end …

ROMÉO POIRIER - Een warm dekentje van duistere ambient.

Alleen maar niet eenzaam laat Roméo Poirier zijn publiek drijven op warme, duistere klanken die van ambient soundscapes naar onthaaste dub-techno reiken. 

Geboren in Strasbourg en met een achtergrond in percussie, heeft deze elektronische musicus al enkele jaren zijn uitvalsbasis in Brussel. Van daar/hieruit brengen collabs met producers en dichters hem o.a. naar Schotland, Noorwegen en Griekenland. Op zijn recentste album “Hotel Nota” – al zijn vijfde release bij het Londense label Kit Records – lijken alle landschappen van op zijn reizen zich te vermengen onder dezelfde sterrenhemel, midden in de nacht. 

Instagram
Soundcloud

 

YAMILA - Emotionele trance van synth, cello en stem.

Ergens in de schemerzone tussen geëngageerde realiteit en vogelvrije fictie, ligt een plek waar elektronische en analoge muziek, beeldende kunst, performance en traditionele ambacht samenkomen. Daar creëert Yamila muziek die zowel hoofd als hart in vervoering en/of trance brengen. De Spaanse componist, cellist, producer en zangeres woont en werkt tussen Spanje, Nederland en België. Na samenwerkingen met dansgezelschappen en filmmakers, bracht ze begin 2019 haar eerste soloalbum uit bij Forbidden Colours uit Bilbao. 

Instagram
Soundcloud