Supafly presents Chibi Ichigo + ikraaan + meyy

music

Supafly presents Chibi Ichigo + ikraaan + meyy

concert
WE 30.09.2020 20:00

Supafly invites three uprising Belgian talents.

18:30 Supafly DJ's
20:00 Ikraaan
20:50 Chibi Ichigo
21:30 MEYY

Free entrance but limited capacity, so come early and with your bubblefriends to reserve your spot. Please wear your mask during the concerts.

CHIBI ICHIGO
De 21-jarige Chibi Ichigo - née Sabina Nurijeva - geldt als een van de jonge beloftes van de Belgische hiphop. Vorig jaar liet de Limburgse met Russische roots voor het eerst van zich horen met Russian Snow, een fris, mellow r&b-nummer waarin ze moeiteloos Russisch, Engels en Nederlands combineert.

IKRAAAN
Niemand doet wat IKRAAAN doet. Haar leeftijd belette haar niet nu al een eigen stem en een eigen stijl te ontwikkelen, die haar onderscheiden van alles en iedereen in ons land. Laat haar zoetgevooisde stem je niet afleiden van de bittere ernst in haar woorden. IKRAAAN maakt muziek uit heilige noodzaak. Over de obstakels op haar route en de vele putten in de weg die ze tot nog toe bewandelde. Over de pijn van het fundamenteel anders zijn. Over onderwerpen die normaal gesproken de taboesfeer niet verlaten. IKRAAAN draagt haar hart op de tong en raakt zo iedereen recht in het hart. De hypnotiserende soul trap op haar aankomende HAPPY PILL EP (binnenkort uit onder Fake Records) brengt op die manier een frisse wind in een klimaat van oppervlakkige en hapklare nummers die even snel weer vervliegen als ze gekomen zijn.

MEYY
De 19-jarige Brusselse zangeres en producer Charlotte Meyntjens brengt als MEYY oprechte lo-fi songs met een fragiele sound. Op jonge leeftijd begint ze nummers te schrijven en komt ze in contact met poëzie en dans. Met producer en goede vriend L’étreinte maakte ze het nummer 'Angelic Lies', een eerste, door R&B, neo-soul en pop geïnspireerde single.

MEYY volgt letterlijk en figuurlijk haar dromen. Hierin worden haar diepste gevoelens blootgelegd die ze vertaalt naar lyrics die zich steeds als brieven naar één of meerdere personen richten. Genres bestaan niet zozeer in de songwriting van MEYY. De vibe die ze tijdens het componeren voelt, bepaalt alles. Dat levert instinctieve nummers op vol lust, passie, euforie en pijn - herkenbare emoties en verhalen waarmee ze ook bij het publiek een gevoelige snaar weet te raken.

+ DJ sets by Supafly Collective