music performance film expo conversations dig deepeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
INTALVISION

music

INTALVISION

music
FR 10.05 18:00

Een alternatief voor het Eurovisie Songfestival met kitscherige acts van over de hele wereld die hun stem laten horen voor Palestina. w/ INTAL

Ondanks de aanhoudende genocide in Gaza heeft Eurovisie geweigerd Israël uit te sluiten van deelname aan de wedstrijd van dit jaar. We weigeren Eurovisie Israëls misdaden en bezetting van Palestina te laten 'artwashen'. Daarom boycotten we samen met fans over de hele wereld Eurovisie.

Intal organiseert zijn eigen alternatieve liedjeswedstrijd, Intalvision, en geven het podium aan artiesten van over de hele wereld die zich solidair tonen met Palestina. Van België tot Cuba, tien sensationele acts zullen het talent van hun land laten zien en strijden om de felbegeerde Intalvision-trofee.

 

INTAL is een Belgische anti-imperialistische beweging die solidair staat met het Global South. Het werkt samen met andere organisaties die de Palestijnse bevrijdingsbeweging steunen door een grote coalitie binnen de burgermaatschappij op te bouwen om druk uit te oefenen op onze regeringen om op te treden tegen de Israëlische agressie en de door Palestijnen geleide Boycot, Desinvesteren en Sanctiesbeweging (BDS) te ondersteunen.

https://www.instagram.com/intalglobalizebelgique
https://www.instagram.com/intalglobalizebelgie