ARE WE THERE YET? part II

ARE WE THERE YET? part II

focus

Dit najaar blijven we volhouden, versnellen, stilstaan en dwalen langs de vele invullingen van de vraag: Are We There Yet?

We bewegen in een lus van natuur naar cultuur en terug. De weg voert langs vragen over beweging, belichaamde grondgebieden en speculatieve reizen.

Met de blik vooruit en op zoek naar een bestemming, komen we onze voorouders tegen om samen de normen van archieven en geheugens op(nieuw) te schudden. We leren van en herconfigureren diepgewortelde praktijken van relateren, liefhebben, beroeren en beroerd worden door ouderschap, erfgoed en ecologische verwantschap.

We worden geconfronteerd met (gedwongen) migratieroutes, overschreden grenzen en ontwrichting. We staan stil, op een kruispunt... Eten, verhalen, beelden en geluiden ontmoeten elkaar en bevragen zo de mechanismen van machtsregimes, de politiek van representatie en het complexe geheel van relaties waarin we groeien.

Door zich te verdiepen in verschillende manieren van weten, leidt Are We There Yet? ons door een seizoen van discussies, films, performances, concerten en... plezier!