music performance expo conversations dig deepeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
concerts
WhoMadeWho & Midnight Swim

music

WhoMadeWho & Midnight Swim

music
FR 07.03.2014 22:00

WhoMadeWho

Als je steevast alle meisjes op de dansvloer krijgt, door Hot Chip én Josh Homme gecovered bent, heb je als band bijna alles gewonnen!

WhoMadeWho meldt zich in de slipstream van hun tienjarig bestaan met de gloeiendhete plaat Dreams als herboren op de dansvloer. Vergeleken met een auto is dit album volgens hen een Rolls Royce en de gitaren krijgen een prominentere rol. De muziek van de drie fun-lovin’ Denen wordt gekenmerkt door de karakteristieke falsetto-vocalen van leadzanger Tomas Høffding, rockende electrotrash is het magische trefwoord!

Vergeet je handdoek niet, want als Høffding, Jeppe Kjellberg en Tomas Barfod hun funky, sexy en superslim gelaagde electrorock live spelen, spat het zweet van de planken.

Midnight Swim

Als ze door Goose niet voor De Nieuwe Lichting van Studio Brussel waren geselecteerd (uit meer dan 600 inschrijvingen), hadden wij er waarschijnlijk (nog) nooit van gehoord. Smaak hebben de jongens van Goose alleszins wel!
Midnight Swim brengt zeer aanstekelijke synthpop, die constant naar meer smaakt.
Ze komen trouwens uit Kortrijk, de stad in West-Vlaanderen die ondertussen garant staat voor ongelooflijk veel muzikaal talent. Laat het een les zijn: West-Vlamingen hebben altijd gelijk.