music performance film expo conversations dig deepeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
Frontal Black Josh + Deco Comprehension + Vega & Proceed

music

Frontal Black Josh + Deco Comprehension + Vega & Proceed

nightlife
SA 09.02.2019 22:00

De clique komt naar binnen en ge weet dat de bom valt!

Frontal brengt vanavond niemand minder dan Black Josh mee naar onze Zilveren Zaal. Bereid je voor op een vlammend rap-concert en een zwaaaaar feestje nadien.

Black Josh begon al op 15-jarige leeftijd te rappen in Manchester. Over de jaren heen maakte hij zich meester van uiteenlopende beat-stijlen, van lekker old school tot frisse grime en hier en daar wat trap. Vijf albums en een resem singles & mixtapes later heeft hij een joekel van een fanbase en begint hij door de landsgrenzen van de Britse rap scene te breken. Black Josh is klaar om Europa in te palmen en die trip begint in Brussel!

Frontal is de crew, de studio en het label dat Brussel mee op de kaart heeft gezet als hiphop heaven. Het begon met lekker zweterige soirées, daarna de fundamenten leggen voor de glorie van Stikstof, de eerste releases van Zwangere Guy, ook al een paar jaar vaste waarde op BRUZZ radio en ondertussen een ontelbare reeks snoeiharde concerten in AB, in BOZAR, op Couleur Café, … DJ Vega en de zijnen brengen elk publiek aan het dansen met een zeer kundige mix van hiphop, afrobeat, grime, R&B en funk.

Altijd hugs & handshakes & prettig weerzien met deze OG’s — now let’s get down to business. Welkom thuis, Frontal <3

Deel van NORMAL SCHNORMAL, een multidisciplinair programma over normaliteit en andere variaties.