Feel Yourself, A Techno Meditation.
>>

get your FREE ticket-code

Masculine Poetry Unleashed
online open mic
FR 27.11.2020 19:00

w/ Hugo Mega & Kevin Fay

Deel wat voor jou een mannelijk gedicht is. Het kan door jou of door iemand anders zijn geschreven. Het kan poëzie zijn van een mannelijke auteur. Het kan poëzie zijn met een mannelijke toon of schrijfstijl. Het kan ook poëzie zijn met een mannelijk onderwerp. Waar het om gaat, is dat het gedicht voor jou expliciet over mannelijkheid gaat, wat de inhoud of de gebruikte taal ook is.

Kies je poëzie, nodig je vrienden uit en meld je vooraf aan via contact@maleidentities.com. (Onderwerp: je naam + Unleashed), en geef aan of je gaat lezen of gewoon luisteren – allebei zeer welkom.

 

BIO

Hugo Mega is life coach, holistisch therapeut, yogaleraar, kunstenaar en woont in Brussel. De afgelopen 10 jaar heeft hij de thema's mannelijkheid en vrouwelijkheid bevraagd, onderzocht en verkend, zowel artistiek als spiritueel.
soulbodylight.com

Kevin Fay verhuisde in 2016 naar Brussel en heeft als danser met veel choreografen gewerkt. Kevin studeert ook zang bij Fabienne Seveillac en werkt onafhankelijk als schrijver en redacteur bij Engagement, State of the Arts en Sarma.
kevinfay.weebly.com