music performance film expo dig deepeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
Nobody's Indiscipline Sauna Never Dry
Dani Bershan Holes and Gut Matters

performance

Dani Bershan Holes and Gut Matters

performance
WE 06.03 19:00

An exploration of pressing issues and research, where participants are invited to embrace vulnerability and dissolve barriers through a unique fusion of the political, spiritual, scientific, and erotic, fostering connection and understanding.

In en rond de intimiteit van Sauna Never Dry deelt Dani prangende kwesties en onderzoek rond haar komende werk GUT MATTERS. Dit is echter geen artist talk. Door ons lichaam te beschouwen als een poreuze, veelvormige ervaring, door kwetsbaarheid te omarmen rond trauma, misbruik, (geestelijke) gezondheid en de politieke impact daarvan, remixt ze het politieke met het spirituele, het wetenschappelijke met het erotische. Deze avond is een uitnodiging om samen te zweten en te rouwen, om de illusie van afscheiding weg te laten smelten door onze verschillende binnen- en buitenkanten. Zoals in al Dani's werken en praktijken, repeteert en benadrukt 'Holes and Gut Matters' de mogelijkheid van verbinding.

 

Dani Bershan
Op het snijvlak van kunst en ecologie onderzoekt Dani Bershan relationele structuren en de politiek van intimiteit. Via haar artistieke praktijk – van beeldhouwen en performance tot het faciliteren van gemeenschappen en geluidskunst – biedt ze praktijken van collectieve intimiteit en zorg aan, waarbij ze ontmoetingsplaatsen zoekt die complexiteit verwelkomen, waarbij het ''anders doen' van pas komt en diverse gemeenschappen en verbeeldingen opbloeien. #rehearseconnection
https://www.danielabershan.com/