Out Loud!
Eden Night: Haring + Holy Strays+ DJ Rick Shiver

music

Eden Night: Haring + Holy Strays+ DJ Rick Shiver

concert
SA 06.06.2015 22:00

Je kan enigszins stellen dat Eden familie is van Beursschouwburg. Men mixt er theater, concerten, expo’s, debatten en glazen bier tot een aantrekkelijk programma. Op hun website laten ze over zichzelf weten: Eden, Charleroi, le Paradis c'est ici!
Het enige verschil? Het bevindt zich in de hemelse grootstad Charleroi. Eden brengt twee bands mee die opereren onder de vleugels van het label Morning Ritual.

HARING

BE - melotronica

Achter Haring houdt zich een jonge Brusselse muzikant en producer schuil die staat te popelen om zijn rustgevende, dromerige en melodieuze elektronische geluiden de wereld in te sturen. Hij laat zich inspireren door grote wereldreizen en lange nachten eenzaam zoekend naar het perfecte geluid. Zijn invloeden klinken als Gold Panda, Chrome Sparks, Rone of Tycho.

HOLY STRAYS

FR - dusky beats
Holy Strays wekt de indruk dat Parijs een voorstad is van London door electro te maken die klinkt alsof het in de schaduw en de kilte gecreëerd is (denk aan beats uit de diepste krochten van de stad en aan echo’s uit kelders). De 23-jarige producer Sebastien Forrester heeft een voorliefde voor percussie, gospel en fusion. Hij maakte remixen voor o.m. Forest Swords en Loney, Dear en draait zelf complexe, sferische elektronica in elkaar met nadruk op de bassen, nu ook te horen op zijn jongste 7" Pathless March / Seance (Atelier Ciseaux). 

You might also like: