Out Loud!

Read more

Met Out Loud! viert Beursschouwburg het einde van een cultureel seizoen. We nodigen iedereen een maand lang uit op het dakterras met aangrenzende bar en zilveren zaal. ‘s Avonds screenen we films en dansen we op live muziek. ‘s Middags openen we de deuren voor lunch met picknick.

Picknick

Ontsnap aan je reguliere lunchplek, hijs die Lederhosen hoog en beklim de trappen met een lunchpakket in je rechterhand. Van maandag tot vrijdag lunch je op het terras van Beursschouwburg. Zonnebrillen krijg je hier.
Vergeet niet je eigen drank en boterhammen mee te brengen!
Picknick tussen 12:00 — 14:00

Muziek

Geniet van concerten op het Dakterras en praat na bij een drankje over de wapperende haren voor je in het publiek. Terwijl het filmaanbod focust op de Swinging Sixties, trekken we op muziekgebied een veelzijdige kaart: nationaal ontmoet internationaal, wild ontmoet soft, wij ontmoeten u.
Apéroconcerten zijn gepland om 19u, concerten om 21u. En daarna: DJ Nixie's!

Film

Het filmluik van Out Loud! staat dit jaar in het teken van de Swinging Sixties. Het waren niet alleen swingende maar ook rumoerige jaren. De babyboomers van na de Tweede Wereldoorlog ontpoppen zich tot een protestgeneratie in een wereld die het toneel is van dekolonisatie, emancipatie, burgerrechtenbewegingen, met Vietnam als climax van de Koude Oorlog. De jongeren verwerpen de traditionele waarden en make love not war & blow their minds. Populaire muziek is hierbij de grote katalysator. Aan de hand van acht bijzondere muziek- en concertfilms krijg je een caleidoscopisch beeld van de jaren zestig, waarbij folk, pop en rock’n’roll de soundtrack vormen van een nieuwe generatie.
Filmvertoningen om 22:30