STUFF. T(h)reats + NOA LEE

music

STUFF. T(h)reats + NOA LEE

concert
TU 26.10.2021 20:00

Derde plaat, laatste kans, even hotttttttttttttt.

Joris, Menno, Lander, Dries en Andrew begonnen in 2012 samen te jammen in een Gents café en de rest is Belgische jazz-, electro-, hiphop- en (vooral) feestgeschiedenis. Na hun debuutalbum en residentie in AB in 2015, volgden de legendarische opvolger old dreams new planets in 2017 en een eindeloze reeks concerten en zijprojecten in binnen- en buitenland.

Eerder dit jaar kwam hun derde langspeler T(h)reats uit. Binnen een kader van net iets meer berekende loops en samples, blijven de explosieve grooves als een uit de hand gelopen improvisatie-trip klinken. “Na uren praten, filosoferen en fantaseren, begonnen we gewoon muziek te maken zonder te weten waar naartoe. Dit is wat eruit kwam.” Muziek kunstenaars die in de eerste plaats voor zichzelf en elkaar en iedereen hun gedroomde feestje bouwen.

Opgepast, in 2022 nemen ze even een break, dus dit is je kans om nog eens lekker te mee te komen dansen en zweten en springen en zweven.

http://stuffisthebandname.com

Noa Lee is een indie-pop band onder de leiding van songwriter/zangeres/pianiste Nina Kortekaas. Ondersteund door Robbe Broeckx op drums en Lennart Heyndels op bas & synths, brengt ze met veel gevoel dromerige melodieën en originele ritmes. 

https://www.instagram.com/noaleemusic

20:00 doors
20:30 Noa Lee
21:20 STUFF.
23:00 end