music performance film expo conversations dig deepeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
Maloca presents Le Motel Sueños EP release party

music

Maloca presents Le Motel Sueños EP release party

nightlife release party
FR 04.03.2022 21:00

Eindelijk dropt Le Motel een eerste EP op z’n eigen label en uiteraard in wereldwijd topgezelschap. Hot stufffffffffff.

Misschien wel Brussels meest knuffelbare badass en visionaire dansvloerburgemeester Le Motel brengt een crew collega-vrienden mee (Eigenlijk is dit meer dan voldoende info om NU tickets voor deze zwoele brandhaard te scoren, maar lees vooral verder.)

Maloca is de naam van de community en het bijhorende platenlabel dat Le Motel oprichtte in 2020. Zoals bij alles wat Le Motel doet, gaat het over organische bruggen bouwen tussen elektronische en akoestische klanken, tussen lokale scenes en globale invloeden/uitwisselingen. Le Motel releaset zijn eerste eigen EP op Maloca Records: Sueños – Spaans voor dromen. Sueños groeide tijdens de lockdown uit de dromen om muziek en het leven weer op een fysieke manier te ervaren. Naast Le Motel’s percussie-gedreven solo tracks mogen je dansbenen zich verwachten aan heavy grime op 'Love Talk Bad' met Logan en glitchy IDM met Cabasa op 'Libet's Delay'. Clara! brengt reggaeton smaken naar 'Rápido' en Bryte geeft zijn kenmerkende vocalen aan de zware basritmes van 'Wonteeda'.

Clara! komt uit Spanje en maakt al enkele jaren Brussel onveilig met futuristische reggaeton collabs.

Logan is sprinter op topsportniveau (echt waar) en een even snel rijzende ster in de Londense grime, dub en funky scenes met patois lyrics als handelsmerk.

Bryte is een Ghanese vocalist, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en een even heavy als frisse stem voor het call & answer freestyle genre.

Een set van Brusselse producer Cabasa klinkt als voodoo om een Rubik’s cube op te lossen.

21:00 doors
21.30 Clara! 
23:00 Le Motel & Logan
01:00 Bryte 
02:00 Cabasa
03:00 end