music performance film expo conversations dig deepeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
MUSIC
GOLIN EP-RELEASE

music

GOLIN EP-RELEASE

concert nightlife
FR 22.09.2017 22:00

EP-release van onze nieuwbakken artiste associée!

De Amerikaans-Japanse zangeres en producer GOLIN (formerly known as RIN) is een aparte nieuwkomer in de Brusselse elektronische muziekscene. Zelf zegt ze “te switchen tussen complete stilstand, wervelende bewegingen én felle lichtflitsen". GOLIN heeft een achtergrond in moderne dans en haar sound is voortdurend vervlochten met beweging. Je bewijst haar geen eer door de ervaring van haar performances in woorden proberen te vatten, het gaat hier immers telkens om een pure visuele en emotionele odyssee. Je MOET het dus absoluut live ervaren.

Na eerdere samenwerkingen met artiesten en producers zoals Ziur, Samuelspaniel en Kassett, is GOLIN klaar om dit jaar nog haar debuut-EP uit te brengen bij het Brusselse Midlife Label. Dat GOLIN een mooie toekomst wacht, bewijst het feit dat ze onlangs een plekje kreeg in Subbacultcha’s 20-something-editie en in i-D’s The Now, samen met Magic Island en Egon Eliut.

De EP-release in Beursschouwburg is tevens het feestelijk moment waarop we GOLIN's éénjarige residentie bij ons lanceren.

BE