OUT LOUD
Dawn Richard + III Syl DJ-set + DDVRKK + Jeune Clyde

music

Dawn Richard + III Syl DJ-set + DDVRKK + Jeune Clyde

concert dj set nightlife
SA 17.06.2017 22:00

Trillen met die billen! Zeg nu zelf, we willen toch allemaal Beyoncé zijn?

☞ Dawn Richard (US)

futuristische electro-soul-r&b

Je moet wel een beetje moeite gedaan hebben om Dawn Richard en haar futuristische electro-soul-r&b de voorbije maanden te ontwijken. Dawn is een voormalig lid van Danity Kane en Diddy’s Dirty Money, het is mogelijk dat je haar dus in meerdere hoedanigheden kent.

Hoewel de avant-r&b-artieste slechts af en toe een nieuw (extreem goed) nummer dropt, leek iedereen haar plots te ontdekken. Net als wij! En wat doen we? Hopsasa, Dawn uitnodigen voor een dagje dakterras. Amerikaanse blikvanger is gegeerd op allerhande festivals en bij ons kan je haar nog volledig gratis aan het werk zien. Profiteer ervan en breng een portie dansbare billen mee, je zal ze nodig hebben.

facebook youtube

☞ III Syl (BE)

dj-set

Energie en eclecticisme zijn dé woorden die een dj-set van Ill Syl beschrijven, constant op zoek naar uiteenlopende muzikale combinaties. Wil je communiceren met Ill Syl? Dan zal het via de speakers zijn! Voor deze dame is sound a language… Ill Syl maakt deel uit van het Girls Heart Brussels team en was eerder als dj te gast voor Clit Clap, Tropical Boobs, Extract Festival (Sweden) and Afro is/To the Future Film Festival.

☞ DDVRKK (BE)

dj-set

DDVRKK (o.a. bekend van LUVGANG) groeide op in de jaren ’90 als een tiener die zot was van LA’s G-Funk, NY’s grimy rap, ATL’s dirty south en mystieke rap uit Cleveland en Memphis. Sinds 2013 laat ze haar platencollectie los op de draaitafels. DDVRKK overspoelt je oren met phonk, trap en wavy rap. Joepie!

☞ JEUNE CLYDE (BE)

dj-set