music performance film expo conversations dig deepeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
OUT LOUD
OUT LOUD XL

music

OUT LOUD XL

concert nightlife
SA 01.07.2017 19:00

Een nu al memorabele slotavond van een heerlijk seizoen. Beursschouwburg zwaait je feestelijk de zomer in.

Rooftopterrace & Zilveren Zaal

19:00 Rhythm Mind + Aroh (BE) dj-set
22:00 JTOTHEC (BE) + TITLE (BE) live
00:00 Kong&Gratts (BE) dj-set

Beurscafé

☞ 21:00 Goat (JA) + La Jungle (BE) live


☞ Rhythm Mind (BE)

Een dissident uit leefdaal die zich verstopt in Brussel en daar de meest fenomenale geluiden uit zijn machinerie tovert.

☞ Aroh (BE)

Aroh hangt rond in de straten van Brussel en verzamelt ondertussen wonderlijke platen. Kom luisteren naar zijn vondsten!

☞ JTOTHEC (BE)

De Vlaamse evenknie van Jamie Lidell. De West-Vlaamse formatie JtotheC begon te spelen met een microkorg, een eenvoudige drumset, een microfoon, een draaitafel en een funky mind. Het resultaat kent al vele gedaanten! Albums, shows en nog eens albums en shows. Van West-Vlaanderen naar Brussel: je moet het maar doen!


☞ TITLE (BE)

TITLE is het alter ego van de Antwerpse producer, DJ en muzikant Toon Janssens. Zijn muziek kan het best omschreven worden als een mix van zware beats en funky elektronica. Zijn eigenzinnige productietechnieken en creatieve benadering van elektronische muziek leverden hem al schouderklopjes op van toonaangevende DJ's en producers als Lefto, Soulection, Kutmah, Paul White, Ryan Hemsworth en onlangs Gaslamp Killer.

☞ Kong&Gratts (BE)

Als je de heren Kong & Gratts niet kent, heb je de voorbije jaren als een struisvogel geleefd. Dit duo maakt al sinds mensenheugenis met hun puike platen de Belgische undergroundscene onveilig. Samen draaien ze in Playground op Studio Brussel, runnen ze het Ensemble-label en organiseren ze club nights in Brussel. Kortom: drukbezette househeren van eigen bodem.


☞ Goat (JA)

Heb je de ambitie om ook muziek te maken? Het is heel ontmoedigend om voorafgaand aan je muzikale carrière naar de Japanse band Goat te kijken. Je komt er snel achter dat het niet uitmaakt wat je doet: er is altijd een Aziaat beter dan jij! Twee minuten luisteren naar deze heren uit Osaka en je mond valt open. Goat maakt een soort ambient of electrojungle. Het is in ieder geval zeer snel. Deze Japanners spelen op een tempo waarbij je Europese popoortjes op hol slaan. Twee gitaristen, een altsaxofonist en een drummer: dit kwartet bezorgt je een muzikale genotsreis.

☞ La Jungle (BE)

La Jungle is een duo met zes snaren en vier trommels. Fans van La Can, La Swans of La Sonic Youth, jullie moeten op 1 juli naar Beursschouwburg afzakken! Gewapend met een gitaar, een drumstel, een loopstation en synths vuurt La Jungle hun instrumentale nummers op je af. Hun muziek is een mix van mathrock, trance, noise, krautrock en zelfs ritmes die in techno niet zouden misstaan. Hun energieke muziek bonkt en scheurt. Je trommelvliezen zullen daveren…