OUT LOUD
Oyster Node + Beatsforbeaches + SupAfly Collective

music

Oyster Node + Beatsforbeaches + SupAfly Collective

concert
FR 23.06.2017 22:00

Lekker spacen op de kosmische r&b van het Brusselse Oyster Node.

☞ Oyster node (BE)

Na een jazzopleiding aan het Koninklijk conservatorium in Brussel besluiten Julie, Pierre en Samy alle muzikale genres te overstijgen en een totaal nieuwe stijl te creëren. Het resultaat is naar eigen zeggen een kosmische r&b. We laten je tijdens Out Loud graag even mee spacen. Petje af en ruimtehelm op.

Het zeskoppige Brusselse Oyster Node mengt de melodische flow van r&b met de harmonie van jazz en de groove van hiphop, hier en daar doorspekt met hints naar electro. Het geheel badend in een jazzy vibe. Geheim wapen? De verbazingwekkende stem van Julie Rens. Je valt ervan achterover. Zacht landen!

facebook bandcamp

☞ Beatsforbeaches feat. Léon & Dhazed (BE)

Baptist Bosmans ofte Beatsforbeaches a.k.a. B4B is een Brusselse producer en DJ. Rond zijn 16e levensjaar begon hij te experimenteren met elektronische muziek, in de beginjaren onder de naam Mezzdub, later als lid van 54kolaktiv en als bezieler van de We Bring You-feestjes (samen met Borealis).

Nog geen jaar geleden kwam Beatsforbeaches voor het eerst naar buiten met eigen producties! ‘My purple town’ (een beattape van 11 tracks) wordt een knipoog naar zijn hometown: Anderlecht. Het album gaat van elektronische wavy beats tot soms rauw klinkende trappy basslines. Support van o.a. Faisal, Chase, The Word Magazine, Champion Sound en 22tracks volgen snel. In mei 2017 dropte B4B zijn tweede EP ‘Haras’, waarop hij de Ambient-vibe verkent.

Tijdens de live shows wordt Beatsforbeaches vergezeld door LEON & Dhazed. Komt dat zien! Een soul-zanger, een ragga-mc en een op-en-top Brusselse knoppendraaier bezorgen je de avond van je leven.

☞ SupAfly Collective (BE)

dj-set