music performance film expo conversations dig deepeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
The Kids Are All Right
Daniel Hellmann Full Service

performance

Daniel Hellmann Full Service

interactieve performance
FR 02.10.2015 19:00 BE première
SA 03.10.2015 19:00 - 22:00

Do you have a specific wish, a need, a desire?
Two performers are ready to provide any service you may desire – immediately and on-site.

Voor de jonge kunstenaar Daniel Hellmann (30) en de iets oudere Jacques van Poppel is niets teveel gevraagd: een liefdesverklaring? Een pijpbeurt? Een verhitte discussie? Je kan het allemaal krijgen - zolang het je maar lukt om het eens te zijn over de voorwaarden en de prijs.

Full Service is een spel met een open einde. De performance confronteert deelnemers met hun fantasieën en wensen. Welke verlangens lokken de twee mannen bij de deelnemers uit? Roept jong iets anders op dan oud? Wie van de twee bevredigt jou? We leven in een samenleving die de consument alles belooft: de fitheid van een jong lichaam én de wijsheid van oude hersenen. Full Service daagt deze beloften uit.

De performers/dienstverleners kennen geen grenzen. Ze zijn klantvriendelijk, behulpzaam en zullen altijd proberen om een akkoord te bereiken. Deze vervulling van je diepste verlangens wordt spannend, aangenaam of verontrustend!

CH/DE, 2014

Concept + performance: Daniel Hellmann
Performance: Jacques van Poppel
Dramaturgy: Wilma Renfordt
Stage Design: Theres Indermaur
Production: Daniela Lehmann

EN/FR/NL spoken

http://full-service-project.com

Daniel Hellmann (°1985) is a dance- and theatre maker, singer (bass-baritone) and performer whose art is at the intersection of different disciplines. He studied philosophy, singing and theatre/performance in Zurich, Lausanne and Bern. Daniel Hellmann has worked with choreographers as Costanza Macras, Silva Ricard and Cisco Aznar, he participated in workshops of Meg Stuart, Peeping Tom, Les ballets C de la B, Ivo Dimchev or Nico & the Navigators.