The Kids Are All Right
Jan Martens Ode to the Attempt

performance

Jan Martens Ode to the Attempt

dans
FR 27.11.2015 20:30 geannuleerd
SA 28.11.2015 20:30

Belangrijke info: De voorstelling op vrijdag 27 november blijft afgelast. De voorstelling op zaterdag 28 november gaat wel door.
Ook zullen we, door een blessure van danseres Truus Bronkhorst, enkel de voorstelling Ode To The Attempt tonen.
Alle verkochte tickets (zowel van van vrijdag als van zaterdag) zullen worden terugbetaald. Gelieve ons hiervoor te contacteren met uw rekeningnummer.
Bedankt alvast voor uw flexibiliteit!

Ode to the attempt is een vederlichte en grappige performance over het maken van een voorstelling. Wanneer een artiest iets creëert, doorloopt hij verschillende stadia. Jan Martens wil die fasen – die anders nooit het daglicht zien – een nieuw leven geven. Al pratend en dansend toont hij een zelfportret, waarbij hij raakt aan thema’s als authenticiteit, manipulatie, perfectionisme, humor en melancholie. In deze solo geeft Martens inzicht in zijn manier van werken en leven en nodigt je uit om in zijn hoofd en computer te kijken. 

From and with: Jan Martens
With the support of: the partners of B-project netwerk

Jan Martens (Belgium °1984) studied at the Fontys dance academy in Tilburg and graduated at the Artesis Conservatory for Dance in Antwerp in 2006. He performed in the work of amongst others: Koen De Preter, United-C, Mor Shani and Ann Van den Broek. In 2009 he started to develop his own choreographic work. In a short time his work received critical and popular acclaim which resulted in a growing number of shows performed mainly in the Netherlands and Belgium.


http://www.janmartens.com/ode-to-the-attempt-2014.html
http://www.janmartens.com/bis---a-solo-for-truus-bronkhorst-2012.html

Part of Brussels Dance

You might also like: