The Kids Are All Right
The future takes over

The future takes over

kids workshop
2 NOV — 4 NOV 2015

Bericht aan alle jongeren: vergeet alles, in de herfstvakantie zijn jullie welkom in Beursschouwburg! Drie dagen lang mogen jullie het gebouw, de werking, het roer overnemen. Pyamaparty op scene incluis.

Van maandag tot woensdag staan er activiteiten op het programma waarin verschillende kunstdisciplines aan bod komen: performance, beeldende kunsten en muziek. Een handvol kunstenaars (Louis Vanhaverbeke, Meggy Rustamova & de mensen achter het 54 soundsysteem) leiden jullie in allerhande flitsende workshops op tot kunstenaar of eh… kunstliefhebber. Dinsdagavond van deze driedaagse mag iedereen blijven slapen en bouwen we een feestje op scene. Yeah!

Wat en Wie?

Louis Vanhaverbeke (PODIUM) is een geweldig multidisciplinair kunstenaar en neemt jullie mee op performance-trip. Denk aan liedjes zingen op zelf geknutselde melodieën, freestylen over levensvragen, dansen zoals alleen Goofy dat kan en rollen of ronddraaien op wieltjes. De ‘dingen’ laten verschijnen in een theatrale setting is zijn fascinatie. Dit wordt een do-it-yourself oefening waarin we rommel omtoveren tot...

Meggy Rustamova (BEELDENDE KUNSTEN) heeft op dit moment een tentoonstelling in de gangen van Beursschouwburg. Net zoals in haar eigen werk zal zij met jullie aan de slag gaan met camera, zelf teksten schrijven voor video of performance, dans, geluid,... De hamvraag is: waar heb je zin in of wat doe je graag? Het resultaat kan alle kanten op: tekst, dans of performance-video. Alles overgoten met een saus fantasie.

54 SOUND (MUZIEK) is een mobiele geluidsinstallatie gebouwd door een vrolijk doe-het-zelf-collectief dat houdt van een goed feest en een schoon geluid. Ze brengen hun eigen soundsysteem mee, maken met jullie een kleine module (je eigen soundsysteem!), brengen je de beginselen van geluidstechniek bij en laten je een eigen setje draaien.

voor iedereen tussen 14 en 17 jaar
in het NL

You might also like: