The Kids Are All Right

Read more

We hebben net onze 50e verjaardag achter de rug. Het was een mooi jaar met een prachtig feest voor oude bekenden en nieuwe gezichten. Wat een plezier om al die verschillende ‘Beursschouwburg-generaties’ onder één dak samen te zien.

Het bracht ons bij de volgende vraag: wat geeft het als meerdere generaties samenkomen op één plaats, samenleven in één stad, overleven in dezelfde wereld? Wat is het om oud te worden in Brussel, een stad die steeds verjongt? Of hoe is het om je kinderen te zien opgroeien in een land met een andere cultuur dan diegene waarin jij opgegroeid bent? En hoe reageren jonge mensen op onze stad?

We laten dit najaar kunstenaars aan het woord die nadenken over (hun) familiebanden, we zijn benieuwd naar de gebruikelijke generatiekloven, nodigen artistieke families uit en gaan op zoek naar datgene wat de ene generatie achterlaat voor de volgende.

Ook al bestaan we 50 jaar, we zijn er voor een jong publiek (althans jong van geest). We staan klaar met een programma dat samengesteld is met en voor mensen die jonger zijn dan ooit.

Zoek samen met ons naar alle betekenissen achter The Kids Are All Right. Een boeiend programma ontstaat namelijk niet alleen, maar laat zich vertakken in de hoofden van vele bezoekers.

Tot binnenkort!